Friday, March 25, 2011

oh lelaki


Lelaki nie kadang tak tau nk hargai perempuan..selalunye tu mmg perempuan akan beri lelaki masa untuk berubah once kite syg die.. kan?? tapi lelaki yang tak nmpk akan peluang yang diberikan and then akan terus buat mcm tak de ape je yang ber lakukan... susah betullah kan???

so far mmg lelaki ade mcm2 kat dunia nie.. jahat, baik, bagus, beriman (yang surey sy nak) and mcm2 lah.. untuuk memahami lelaki mmg sgt susah.. kan?? sbb lelaki nie tak same.. smua berbeza.. ade je mcam2 kerenah... just me hope dat i will get the best one.. sgt sakit kan bile berpisah.. but wat to do.. we have to accpt just the way it is... its already state.. kan...

ape yang nak terjadi akan terjadi kan.. lelaki is so unpredictable.. bile kite cube mase taknk gunakan and bile still memberi peluang dalam diam still tak faham.. adoi... susah sgt ke nk faham perempuan nie? anyway since i made dis blog i never state wat i felt but for dis time plss let me do so.. cz it's hurt..hish.. ade ke sape2 leh bg tau mcm mane nk fahamkan laki nie?  tq :)

till then,
<3 areyou orked

9 comments:

Tasha said...

boleh jer nak belajar make up....meh dtg sini. t I ajar. free jer.
pasal tutorial tu...... masih perlukan masa yang sesuai. sebab masih busy. tak pun... boleh jer uka youtube and belajar dari situ

blog-tips-kurus said...

bapak, abang, datuk, bpk sedare saye=lelaki yg budiman. :-)

ayuorked said...

tasha= hehehhe..betul ke boleh? smngat nih..

ayuorked said...

betul ke??? blog tips kurus.. betul ke budiman...hehe..

Tasha said...

betul.....meh dtg UKM. i'm serious. :)

Tasha said...

buat masa ni duduk UKM. pas bulan 5 mcm tu dah balk JB.

sekamar rindu said...

salam...

sebagai lelaki saya baca dengan penuh minat..:)

Gen2Merah said...

ye ke orang pempuan susah sangat nak paham org lelaki ni??? Ngeeee~. best oo jadi lelaki ni... hehe (",)

azri deris said...

perempuan kata men unpredictable...lelaki plk kata women nie unpredictable...so no komen coz i not in this love arena...hahahah
~the true is things are unpredictable coz we see through our eye, but if you close your eye then you will see something deep and shine, and that what i call "HOPE"~