Sunday, July 29, 2012

Papa's Bornday !!!

Assalamualaikum,

hari ini hari jadi papa. so... errr.. hadiah nak beli gaji tak masuk lagi... tapi apa pun akan ada something for sure :) hahhaha hari ni barulah Ramadhan yang ke 9, dan kami hanya sambut biasa-biasa saja.. apa pun harap reader *macamlaha ade readerkan* ahah.. apa pun harap boleh tolong doa doakan papa saya semoga panjang umurnya, diberkati hidupnya, dan dimurahkan rezekinya..

to papa:

"ya Allah, murahkanlah rezeki papaku, panjangkan lah umur papaku, semoga segala amalannya diterima, berikanlah kebahagiaan papaku, semoga semuanya sempurna, Amin ya Rabbi alamin."


sambil tu, tengoklah video ni :") biarpun bukan anakanda mu ini yang nyanyi. tapi bayangkan je lah ahahahha apa pun me so looooooooooooooooooooovvvvvvvvveeeeeeeeeee you PAPA...

 
ENJOY :") 
Happy Birthday PaPa

1 comments:

Iam Yanty said...

such a sweet daughter..