Wednesday, April 6, 2011

motif utama berblog?





             Hye234, hehe.. ha.. td adelah jenjalan kat blog2 orng nie... then ternmpak lah plak  mcm2 isu blog kan.. mane tak nye.. smua nk berblog lah skrng.. sbnanye bende blog2 nie kan dh lme.. kan best kalau blog pn mcm FB kan??? tapi tak jugak.. mesti ade baik buruknye Fb n blog kan... kalau korng prefer yg mane? haa.... blog nie sbannye mmg sgt lah best kan kalau pndi attrct n bercerita... and knelah slalu update.. nk dpt folowwer bknlah senang.. kne bnyk walking to blog orng.. kne pndi tarik orng.. 

             Tue lain plak dgn blog yang bile orng bukak blog dia akan ada "kecheng" duit yng masuk plak.. tue lain plak..kan.. lagi lah kompem kene blog slalu... tapi ade best nye jugak blog nie.. bile masa kite dpt tmbh ilmu and tgk blog2 orng kan.. eh.. oklah.. nk jalan2 kat blog orng nie.. till then :)

sebab berblog:



1.bercerita
2.sharing is caring
3. suka main edit blog
4. meluahkan perasaan
5. nk jual brg
6. nk rmai kwn

kelebihan:

1. boleh tmbh ilmu
2. boleh rmai kwn
3. boleh lepaskn rasa yang tertanggug
4. boleh gembira bile ade follower
5. boleh bg orng suka atau kutuk.. ehehhe :p
6. boleh cari bahan untuk asgnmnt.. ahahahahahhahha





smpi nanti yea 
<3 areyou orked :)

8 comments:

cik pulau said...

cik pulau datang sini la..
betol-betol.. tanya diri sendiri..
kenapa berblog eh??lalala~

zieyRa suLLey© said...

jom juin bloglist kite
http://ilanilyana.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

Tasha said...

i pulak, suka blog sebab I story mory cerita yang best untuk kongsi dengan orang ramai dah baca blog orang lain membuka minda i

Tasha said...

tak de masalah....... n untuk jawab soalan I belajar atau kerja? sekarang ni I final year student UKM. pas bulan 5 ni dah tak duduk UKM dah la.... hehehe

Sunah Mohammad said...

saya berblog untuk kepuasan...hahaha~ da follow sini lepas abang ben follow...;)

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
memang best berblog ni, boleh release tension..

Sunah Mohammad said...

ahahaha~ nah untuk awak...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/04/saya-kini-sebaris-dengan-ben-ashaari.html

aliarosli said...

same ngan kak sunah
kepuasan


waaaaaaaaaaa,sederet follow tadi yep?? tahniah