Wednesday, April 6, 2011

oleh kerana sebaris

                  




        Ok2... sekarang ini saya hanya mampu tersenyum.. sebab tadi dah terguling2 gelak bace ade post nie... cube tekan sini --------> kelakar! tpi tq so much  tpi suke n happy :)




       nak tau tak kenapa??? sebab die dr 63 folower dh jd 73.. aahahahha yang pastinya gara2 sebarris.. hehe mekaceh kepada tuan yng membuatkan entry di atas tadi... dan tuan emppunyanya ialah orng pnggl -------------------------------------------> kak sunah trima kasih (maceh) dun keladi.. sukee sgt... 


        ahahha tak dilupakan kepada abg ben kerana memberi peluang :) ehheheh pas uh sebaris lagi punye cite di ---> adybudika


sekian, 
ayu orked <3

10 comments:

Tasha said...

tahniah2...... mendadak follower awak yer..... maslahya sekarang saya sngt cemburu sebab abg Ben tak pernah pun follow saya. huwaaaa..... cemburunya....

Pembawa_Wacana said...

Rajin2 la berblog....:)

Sunah Mohammad said...

ahahaha! kesian dia da guling2 tergelak...! hehehehe...tahniah ye! teruskan berblog!

Tasha said...

selalu jer.....g blog abg ben tu. hari2

il ya na said...

haha dah baca dah entri tuh, klaka btol, boleh plak jadi sebaris. cam janji2 jek

Siti Nadzirah Zakariah said...

seronok nye abg ben jadi follower..tahniah ye..;)

Biey said...

tahniah..tahniah..

Jom terjah Entri baru !!
~ Tempat - tempat yang EKSTREM untuk melakukan aktiviti masa lapang ~

syuwai said...

datang sini dan fllw sini juga..

kep up bl0gging dear ^^

syuwai said...

lupa pula nak bagi tau, dijemput join ni ye..hehe http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html
tq

cik pulau said...

ahahaha... bagus2..
ada peningkatan.. tapi kena slalo update blog tau. jangan kasi bersawang.. heheee..

hihi..
cikpulau tag kamoo la..


http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/contest-show-me-whos-your-bff.html

larikk.. berenang laju-laju balik ke pulau..