Friday, February 25, 2011

Ct Arina 1st GiveAway

TGK2.. KOMEN2.. JOIN2... 

Ha.. ade td terbukak blog some one nie.. rase nye redblood kot.. then terjumpe bende nih.. haish.. cm best je laku dapat join kan>>??? mmg patut join nie... hehe.. so mcm nk try nasib lah g tue.. tgk blog die nie pn mcm best je.. so ape kate sape yg bukak blog nie and pergi ke sini.. kan??


ha.. nie link2 nye.. :)

so.. nie pulak die punye syarat2 penyertaan nye kan.. :)

♥ wajib mempunyai blog
♥ wajib menjadi follower blog ni. kejam?? heh =D
♥ wajib buat 1 entri simple titled "Ct Arina 1st GiveAway"
♥ wajib letak banner contest kat entri n sidebar korang n linkkan sekali
♥ wajib tinggalkan link korang d ruangan komen d entri ini
♥ lastly, tag seberape ramai blogger yg korang nak. ok, ini tak wajib. hahah =D


Ha..susah ke? cm tak je kan?? kalu sy buat satu contest ade ke ek orng nk join??hehhe.. cm perasaan pulak kn.. hehe.. niewayy.. hope dpt lah sikit kan.. so.. enjoy ur day.. :)


©ayuorked

6 comments:

Ct Arina said...

tq join n gudluck ye ~_^

ayuorked said...

ur welcome babe :)
nk lah join2.. ehhe... nice blog u have.. :)

azzey said...

ALL the best!

ayuorked said...

tq babe.. u pn buat kn? try2 lah.. :)

cik pulau said...

nak join jugak la.. hehe..^^,

ayuorked said...

patut join.. mane tau ade rezki menang dapat hadiah kan.. :)