Sunday, February 27, 2011

** Our Memory Photo Contest **

Hye peeps.. what a bright Sunday kan hari ni kan?? Hee… ha.. tgh2 bosan main FB tibe2 rasa nk bukak blog pulak.. and tibe2 terjumpe ni --> ** Our Memory Photo Contest **

Ha… mesti korang semua bosan kan kalau dtg blog ni asyik pasal contest je.. bukan ape u olss.. nk menang teddy bear lah katekan.. hehe.. dr LOVELY LACE kot…

Anyway, yang tetibe nk join ini contest semuanye salah die nie tau.. “cik pulau” ehhe.. die yang buat I terjebak dalam ini cerite.. haha.. anyway thanks to her J  

Contest ni terjadi oleh sebab the owner “weebitbear” yang baik hati sangat nk bagi hadiah ni.. so sy dengan baik hati sangat jugak nk join.. mane tau.. kan? Bak kate orng dulu uh “ belum cube belum tau” kn? die ade syarat2 die jgak..so g blog die tgk ok?..

So, for d beginning sy nk letak hini gamba dulu J



I kalau boleh mestilah nk tamak tok hamek smua contest.. tpi slalunye takde luck L tak pernah menang ape2 tau.. just dis time I rase nk try who knows menang kan?? Hehe.. so ini yang I pertaruhkan untuk dis contest J


bia pn over sikit besar gmba nie ye.. hahaha ini reasonnye :)


Me pilih gamba ini sebab: Selama saya berkawan dengan macam2 jenis orang macam2 perangai, tetapi yang dua ini je adalah kawan SUSAH & SENANG sy and tak banyak perangai ..

Ok.. tambahan pula gamba ni memberikan soo shuweeettt memory sebab gamba ni adelah gamba Konvokasyen kiteorang.. yang mane smua famly kami dapat kenal lebih rapat

And the only picture yang akan semua orang snap just once in our life.. tak betul?? Mmg lah.. ni diploma punye.. kalu degree lain pula.. so betullah skali seumur hidup.. plus.. gamba ni.. dapat menunjukkan kegembiraan kami and mentampakkan kecantikan kami.. hahha.. tue yang penting sbb hari lain tak bape cantik.. ahahahahha.

Sy takkan lupakan kenangan gamba ni yang mana ini shaja “BFF” yang sy ade.. sy appreciate mereka sbb hadir dalam hidup sy.. and untuk pengetahuan, kami kenal and start berkawan dari diploma part 1 hingga lah sekarang.. dalam banyak2 gamba, gamba ini yang kami bertiga suke!! So “the sweet memory eva..”

Salah satu syarat wajib tue adelah juga kne tag 4 orng kwn yang semakin menonjol n di syngi :) so nie lah mereka.. teraaaa~





So smpi sinie je.. nanti kite coret2 conteng2 lagi kat blog nie.. J


©ayuorked 

10 comments:

apisv2 said...

yeah;p

http://apisv3.blogspot.com/

ayuorked said...

yeah uh dh join ke? hehhe

cik pulau said...

hahaha..nice one..
kita sama2 merebut gelaran juara...
tapi jangan risau sebab ni contest adil punya.. hahaha... ^^,

gud luck dear..

ayuorked said...

cik pulau :) hehe.. tq 4 spreaded d contest.. hope so.. adil2 lah kan? do oftenly visit me.. i'll do d same :)

:: ain :: said...

huhu..as long follow the rules..insyaAllah menang..nway,GOOD luck!

ayuorked said...

tq ain.. ;) hope to.. Amin..menanglah.. Ehhehe.. ;)

Redbloodsnow said...

wahhhhh ayunyer uols bertiga!
well, good luck dear :)

jojo said...

haha. aku menonjol yea? thanks2! <3 shket!

ayuorked said...

red blodd= tq babe.. hope menanglah.. ngahahahha

ayuorked said...

jojo.. <3 jgak.. join ah.. ahahahha :p