Saturday, February 26, 2011

the phenomenon drama in Malaysia - Nur Kasih

Ape???????  NUR KASIH?????

      Smua mesti tau kan cite ni kan?? Pernah ade satu mase which is lastyer I think.. well.. pelupe sikit.. hehe.. nieway haaa… cite ni menjadi fenomena yang mane smua TV kat rumah uh bukak tv3 kul 9 p.m and stiap Jumaat kan?? Kompem punye.. cite nie mmg best lah.. sy rasa started with dis drama then bru ade bnyk plak drama kuar yang seakan-akan cerite mcm ni kan??

       Anyways. Sy nk bg tau nie.. td ade lah terbace kan.. satu web nie.. gosip2 artis g tue.. kan.. ter jumpe plak  yang katenye hape pelakon wanita nur kasih nk try bkn try dh! Kompem dh menyanyi ok.. uollsss kene dengar nie tau.. comel je si pelakon utama wanita ni bertudung.. bg sy, sy prefer die bertudung.. lawa kan?? Anyway name die TIZ ZAQIAH. I think die berasal daari Singapore kot.. rasenye lah.. hehe J

    Berbalik pade cite NUR KASIH nie kan.. mesti smua yang dh kompem tgk cite ni akan tgk movie die kan??  So, boleh lah peminat2 setia cerite ni tgk movie die mayb akan keluar dis coming MAY kowt.. so rase nye tarikhnye 19 MAY 2011.. mcm akan best je cite nye kan.. mayb sy pn nk g tgk.. jum tgk same2..
Malas nk ckp bnyk2 layan je OST cite NUR KASIH yang akan keluar dis 19 MAY 2011.. ok??  Yang penting u oll’ss TIZ ZAQIAH yang nyanyi ok… tak sbar nye nk tgk wayang.. slmat support cite2, movie2, karya2, melayu kite J <3 ©©©


pelakon wanitanya


lawa kan?? TIZ ZAQIAH


sgt lawa tiz zaqiah :)

smua pelakonnye :)


enjoy the ost yg TIZ sendiri nyanyi 


So smpi sinie je.. nanti kite coret2 conteng2 lagi kat blog nie.. J
©ayuorked 



6 comments:

puteri cahaya. said...

ske jugak tengok drama Nur Kasih nie.. sejuk je hati tengok.. anyway, dah follow sini.. :)

zacky ~786~ said...

waa.. i like tiz zaqiah.. hehe

ayuorked said...

puteri= hehe.. kan.. tq babe :)

ayuorked said...

zacky= hehe.. mmglah..dh die kan lawa.. :)

apisv2 said...

nice;)

ayuorked said...

ape yg nice tue? i ke tiz? ngahahahha prasan :p